Monday, 30 May 2011

THEM~~

haliuu...
atas reason2 t'tntu, akhirY brula dpat update blog ni..fuhh rsa sprti ada sawang2 da dlm blog ni..hee
ari ni,nk kongsi story ckit bla da ada dkat rumah..home sweet home..heee..ari ni dan almost 3 month cuti ni tlh ada aura keboringan d cni..hmm,sapa2 yg free 2 nk ajak sy outing..jom, free je ni..bru ada 3 ari kat umah ni rsa dh 30 kilo beras abes..mkn pas2 tdo..tdo pas2 mkn,xde mood nk bkemas pn..huh..tpi tuk admin 1 dan admin 3,ari2 t'dekat ni,mereka dh sgt2 busy nk prepare bnde2 tuk praktikal..
<!-- more -->admin 1 praktikal kat LHDN,kudat sabah..dkat je ngan rumah dia..transport & mkn mnum mnjadi urusan fmily dia & drver will be abg dia..s0 far,admin 1 b'tuah la coz dkat ngan rmah..slmt b'praktikal!!
For Admin 3 plak,ari ni dia bru ntar sms,skg ni dia tgh busy survey2 rumah sewa kat Btu phat,Johor..she will b'praktikal kat amanah ikhtiar cawangan Johor..mula2 dia nk amik amanah iktiar branch kat muar dkat ckit ngan rumah dia,everything dh prepare t'masuk rmah sewa, but for las mnit,pegawai kat branch 2 kata ada sdkit masalah & admin 3 x dpat nk praktikal kat c2,,finally,admin 3 t'pksa la jgk amik branch kat batu phat 2 & amik msa dkat 2 jm la dr rmah dia..doakn dia success guys..

And lastly,congratz 2 admin 3 coz dpat present keta by her daddy..congratz..!!admin 1 dan admin 2 cni tumpang hepi for u dear..

ni dia new car admin 3..luv it..<3

Monday, 23 May 2011

Rindu

Arini, Aq berskype ngn kwn2 tersayang Dean N jiela,xlupe gak kt k.semah..tgh2 brskype diorg ngis..aq taw mmg ssh kmi nk terima prpisahan ni tp nk wt cmne adat pertemuan kn..Aq mmg rindu sgt2 ngn diorg..Smlm dlm prjalan dri kdah ke jb pon aq sgup on lptop smata2 nk skype ngn diorg..Wlaupon xlme tp aq hepi sgt2..nk cite psl smlm la yg wktu aq nk blik 2..mse aq da trun bwh 2 msing2 muka bese je,siap ley gelak2 lg mse salam ngn dean 2..xd rse nk ngs pun,diorg pon sme..

Saturday, 21 May 2011

The end of May..

May adalah bulan yg sungguh mendebar-debar kn wat kitorg..penantian exam yg yg las tuk mereka yg akn melangkah ke dunia baru pas ni..& sdey nye bile admin 2 t'pksa hdup lonely pas ni di tnggal kn oleh admin 1 dan admin 3..x tau sebak di dada nk d gmbrkn..mcm2 p'kara mracuni mind ni..

Wednesday, 18 May 2011

our caLebraTion

tanggal 16 mei lalu kitorg ad la celebrate ckit befday party sekaligus nk celebrate ari perpisahan kitorg (ntah bile la nk jmpe ag) tuk member2 yg ad kt cni ni..kt bwah ni ad la kitorg kongsi ckit sketsa ngok ngek ngan picture2 mnarik ni..so,enjoy it k..

about us a.k.a tiga serangkai

slm p'kenalan t'lebih dahulu..:)
blog 3 serangkai ni,kmi create b'sama oleh 3 0rg gadis pingitan ni..
nk dijd kn story,kmi create blog ni sbb msing2 dh nk m'akhiri zaman bujang kt cni..ooppps bkn zmn bujang la,zaman dh abis setady..

Comment Back!
Grab a Graphic from pYzam.com


Popular Posts-->anDa mungKin juGa berMinat

There was an error in this gadget