Saturday, 5 November 2011

saLam AiDiLadHa

aii sume..arini nk update belog & nk wish kat sume slamat ari rya aidiladha..
today,tuk prtama kaliY kitorg sume smbut aidiladha together-gether kat umah admin 3(kai) di kulai,Johor..menu tuk aidiladha thun ni,mak wat kn soto madura & nsi dagang,,jmput mkn sume..nyum nyum..<3>3>3
tuk ptg ni,kitorg nk g pasir gudang melawat family admin 3 kat sana..admin 1 dan admin 2 pn t'gedik-gedik jgk nk ikot..hu3,,anyway,,we all wish u guyz epi2 & enjoy ur rya aidiladha..luv u guyzz..<3


ni picture lama dh,saje ltak c0z picture bru x amik lg..huhu

Wednesday, 2 November 2011

baju mengecil badan makin besar 0r badan mengecil baju makin besar???

fuh entri kali ni mo story ckit2 la psal hdup b'holiday kat umah org ni iaitu umah admin 3 selama 2 minggu..blm 1 mnggu lg dkat cni,akue dh rasa bdn aku dh naek x jdi aku diet..ini dpt d buktikn dgn baju2 akue sume makin sempit a.k.a x muat..aigoo..al-maklum aja la,mak admin 3 ni suke msak pas2 mak dia suke org mkn mskn dia..mo x mo aku pn mknla sehingga lupa diri..dlu size S skg M mgkin x lama lg ke L..esh..esh..btul2 x ble jd ni..
tapi apa-apa pn,pra re-union dengan admin 1 dan admin 3 ni memang besh la..selama kat cni,ktorg mmg jarang kat umah,keja kami bejln je la..klu lekat kat umah pn sbb kitorg dh kering,xde duit..yg beshnye kitorg jln ngan enjoy skli wlupn xde duit,tpt yg wajib kmi kunjungi ialah karoke dan game..game tkar 4 token pn jd la wlupn xde hsil,klu karoke 2 plak klu ble sorang 10 lagu sbb sume pn gila karok..ad nk join kitorg x??open je ni..huhu
apa-apa pn aku hrap kwn2 kat luar sna jgk enjoy,sllu la cria2 mcm kmi ni..h0h0..

buang msa kat IOI mall


teman admin 3 interview kat schmoltz bickenbach malaysia kat Taman istimewa 2 johor.

Comment Back!
Grab a Graphic from pYzam.com


Popular Posts-->anDa mungKin juGa berMinat

There was an error in this gadget