Friday, 16 September 2011

sunYi

hmm, sda sekian lma rsaY x dgr brita tentang admin 1 dan admin3,msing2 busy ngan keje masing2...terasa rndu plak saat ni,,ari ni tade apa2 yg menarik dalam entri kali ini,cuma ingin b'kongsi sikit tentang aktiviti arini..
<!-- more -->

Thursday, 15 September 2011

LaWak HaRi iNi

boring sorang2 dalam bilik,aku p la meninjau bilik jiran..masuk je dgr diorang2 ni ketawa t'bahak2 mcm nk mampos pn ada,bila aku tnya je,drg ckap"lawak la lawak" hmpir tak boleh bckap da,mata suma sepet2 dgn hmpir suma gigi2 kuning kelihatan....haaaaahaha..kalian pn sama2 la jgk m'perlihatkn gigi kuning dgn baca lawak kat bawah ni..

Monday, 12 September 2011

Aku Masih Juni0r

Untuk bacaan umum, sesuai utk d baca oleh semua lapisan masyarakat..

klas kojah--> tuk admin 1,admin 3,para followers yang baik ati,para blogger & kpada suma para pembaca yang d hormati,slmt maju jaya saya ucapkn..(skema tu)
d cni ada sedikit story yang ingin saya share b'sma kalian..stay tuned!!

AKU MASIH JUNIOR..
melangkah sesi bari d UUM ni,sesi A111 yg t'tulis d portal & mengenangkn nasib diri yg skrg ni "alone rangers" ditmbh pula dgn b'lakunya rombakan bilik, sekaligus tukar rumet plak tu,,adooo0ii ati semakin la rsa dup dap dup dap, dlm mind ni owez b'pkir"ceit,mcm mna la ni"...hmm,kta tgk dan lihat..

baHasa jiWa banGsa--saBah maRi..(in sabah language)

adeh stlh brapa lma aku test2 blik m'update blog ni,akhirnya success jgk..tp blm lg bg2 success la c0z tda bkat lg jd blogger...dgn itu akue dgn banggaY ingin mnjemput para2 blogger tuk b'discuz d ruangan discuz kue ni tuk m'ajar aku mcm mna mngasi lawa lg karya seniku ni...^_-..d mnta admin 1 dan admin 3 tuk b'terima ksih sma aku sbb rjin jgk meninjau2 blog kta ni yg sda tda rangkai..huhuhu..(mnta d puji bai2 kunun pndi sda kn update blog),trasa mo pecah plak perut ni ketika mnulis blog ini...:P

tgk spek mata la..buta sda update blog ni..palis2..

berjam lamaY update blog ni,mo tau apa jadi:
1) aku m'gigil2 ksejukan,skrg b'ada d blik asrama tp trasa mcm aku d new zealand main salji..adesss..sajuk 0ooo..
2) kapla ku mula sda pening2 memikirkn ayt2..klu bgnila aku exam,konpom2 dekan..
3)keypad lptop sma mouse ku pn ikut pening2...lain yg aku taip lain yg kluar...lain yg aku klik lain yg dtg...(nsib aku ni pnyabar orgY,klu x lma sda ni aku terajang lptop ni..)tp syg ba pula mahal..klu mouse 2 buli la murah jgk...hahahah
4)gara2 update blog ni,x sda aku dpt tgk jadual kuliahku..adeh,pa ble wat la..xcited kunun ba b'blog2..
5)x sdar aku t'hafal sda 1 lgu,sbb itu2 la lgu yg dipsg dr td smpi la skrg ni..sggh b'jaya dan b'smgt..

BaCa Jgn X bCa..sHariNg iS CaRiNg~~

Menarik saaT iNi..

Comment Back!
Grab a Graphic from pYzam.com


Popular Posts-->anDa mungKin juGa berMinat

There was an error in this gadget