Tuesday, 12 March 2013

My Photoshoot

Assalamualaikum dan selamat pagi semua...
wah,hari ini baru ada peluang nk hapdate belog ni lagi..
so far,sume shat ke..hope smua baek2 aja ya :)
Lately,kita dikejutkn dgn perkabaran yg berlaku di sabah,,marilah kita sma2 berdoa tuk perajurit2 kita,pahlawan yg sejati..semoga smuanya selamat dan kembali seperti dulu..amin :)

owh ya,cni admin nk kongsi sdikit ttg kesibukan melanda diri..yelah lama x hapdate belog ni kn..
sebenaqnya ceq p photoshoot,x pon klas,xpon keje,x campoq lg hal peribadi..huhu..mohon doa2 kalian sume tuk diri ini ye..admin pon doakn yg terbaek tuk korg jgk..smoga apa yg kita buat diberkati n dipermudahkn olehNya,,

cni admin share lh beberapa picture photoshoot tuk butik pengantin,gmbr ni amek kat alor setar..
salam ceria daripada saya :)
##########################################################################




 bersama sahabat sejati @ezah al-basary



##############################################################################

hee..nk komen,sila kn yee.. :)

Friday, 11 January 2013

BaHaGia itu PILIHAN!

Assalamualaikum n salam 1 malaysia..
hai,,korang sume pe kabar,hope sume shat2..
wah,,arini bru bpeluang tuk hapdate belog ni lagi..
hari2 yg brlalu trlalu sgt busy mengurus hati n masa mengatur segala hal yg trjadi..hurm..
sori sgt kt belog ni trbiar berusang skli lg...:(
hari ni brsemangat rasanye tuk menghapdate..:)

masa terus brlalu,,exam plak semakin hari semakin smpi ke finalnye..
wish me luck this semester guys yep..mcm nk mati ase jawap soklan2 exam tuk master ni..huhu
ape pun,doakn success tk admin yee..:)

Entry kli ni,aku nk try tjuk cun ckit..BAHAGIA ITU PILIHAN..
wah bukn main lgi tjuk ni..huhu
tapi hakikatnya,,btul lh..bahagia tu sebenarnya kita yg plih..
takdir hidup pn kita yg pilih..

kalau dh tau kedepan nti x bahagia,buat apa trus mbuat pilihan yg salah...
cepat2 btulkn lgkah..walaupn sakit..
cheewaah..sejak akhir2 perasan tk jadi pakar motivasi plak..
sbb dh tkena batang hidung sndiri kot..:P


Walau apepun yg kita buat,,keputusan manusia x penah btul..
mntalah dr Tuhan yg Esa..In Sha Allah everything gonna be ok..
minta d prmudahkn segala dlm hidup ni..stdy ke,bab cinta ke,bab fmily ke..mntalh..doa byk2..:)

And for u guys..berdoalah..
ckuplah entry kli ni..mnta maaf andai memboringkn..
sesungguhnya apa yg lemah 2 dtgnya dari diri insan yg lemah ni..
Renung2 kn N selamat bramal...
^_^

Comment Back!
Grab a Graphic from pYzam.com


Popular Posts-->anDa mungKin juGa berMinat

There was an error in this gadget