Monday, 12 September 2011

Aku Masih Juni0r

Untuk bacaan umum, sesuai utk d baca oleh semua lapisan masyarakat..

klas kojah--> tuk admin 1,admin 3,para followers yang baik ati,para blogger & kpada suma para pembaca yang d hormati,slmt maju jaya saya ucapkn..(skema tu)
d cni ada sedikit story yang ingin saya share b'sma kalian..stay tuned!!

AKU MASIH JUNIOR..
melangkah sesi bari d UUM ni,sesi A111 yg t'tulis d portal & mengenangkn nasib diri yg skrg ni "alone rangers" ditmbh pula dgn b'lakunya rombakan bilik, sekaligus tukar rumet plak tu,,adooo0ii ati semakin la rsa dup dap dup dap, dlm mind ni owez b'pkir"ceit,mcm mna la ni"...hmm,kta tgk dan lihat..

-->melangkah masuk ke bilik baru,aku t'nmpk ada sebuah katil yg sudah siap d sarungkn dgn cadar,dlm otak aku ni b'kata"eleh,msti bdk junior,tenang dlu I AM A SENIOR..(pnya la dgn nada rock konon smbil wat sign peace..^_-)
-->selesai packing brg,dkat2 pkul 2a.m rumet baru yg d tunggu2 tu pn dtg..dlm otak aku sekali lagi"wah,poyonya ko"..(temberang mode,eksen lebih).
hampir stgh jam membisu,rumet baru aku yang b'nama Avril Lavigne ni (op kos bkn nma sbnr) memulakn bicara.."akak sapa nama?"..selamba aku jawab "prof.dato' dr. hjh Pn Nordiana merangkap Pn.radcliffe(harry potter pnye fans ma..) amek ko!!..oopss ni t'lebih sudah,lgsung x cool..op kos la aku jwab dgn nada serius tp ada la jgk snyum kelat2 ckit "dean"..imagine muka aku msa 2"cute"..hee

keesokan harinya..
-->Avril Lavigne ni kejutkn aku tuk smbhyg sbuh...adesss t'sentap seketika,berani btul bdk ni,aku dulu nk kejutkn org pn t'agak2..cpat aku jawab "x boleh" pas2 smbg tdo blik..astagfirullah isy3x...
-->ari pertama stat klas, akue sperti besa ponteng..super senior la sgt,tunjukla ckit..(mcm saitan)..bila rumet masuk blik trus tnya akue "kak tado klah ko rini?"..aku dgn banggaY jwb "ada,tp x p"..t'kejut btul dia smbil wat mka t;kejut and surprise gitu,mcm aku wat dosa bsar plak rsanya..(aku pn t'kejut sama tgkmuka dia yg t;kejut 2)..
-->Tambahan drpd itu (aiseh,bahasa jiwa bgsa..^_-), sllunya senior2 ni yg m'pelawa budak2 baru..misalan ayat2 pelawa yg sering d gunakan di kalangan kalian smua adlh sperti berikut:
1) "klu nk guna apa2,pkai je k,x yah nak segan2"
2) "klu nk gune hitter ni,pki je x yah gtau"
3) "depape nanti,gtau je jgn segan2"
hah,,ni la ayat m'pelawa rumet aku gunakan tuk aku..adess..AKU MEMANG MASIH JUNIOR...hohohoho..

I think,begitu la rasanya tuk hari2 yg mendatang..kita tunggu dan lihat..sekali lagi arigato gozaimasu...
--> yang baik,sila tulis d ruangan komen d bwh 2,yg bruk korang telanlah sndri..adios@_@..

p/s:skrip ni tiada kaitan diantara yang hdup ataupn yg masih koma apatah lagi yg tlah mati...klu rumet t'baca ni,jgn marah yer bab ko mmg t'baek dr ladang la..(amik ati)..


6 comments:

  1. hahaha...mmg k0 juni0r la dean....nda pna2 lg "seni0r" ckp cm 2 ngn "juni0r"...slalunya "juni0r" yg ckp ngn "seni0r"...ye dak???hahaha
    ~~admin1~~

    ReplyDelete
  2. ok lh 2 den....ila ni ada romate tp slalu xde kt bilik..dia dk kt mas jer....sunyi giler...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. admin 1.
    iye mak nye..hahaha..aku msi junior..:P

    ReplyDelete
  4. to ila..
    cian ko kn ila,jauh plak 2..sabo ye..:)

    ReplyDelete
  5. mmg cian pn dean....tp xpe dean...wlaupn jauh ttp d hati...hehehe....

    ReplyDelete
  6. itu yg pnting..jauh d mata tetap d ati..lap u..:)

    ReplyDelete

Comment Back!
Grab a Graphic from pYzam.com


Popular Posts-->anDa mungKin juGa berMinat

There was an error in this gadget