Friday, 16 September 2011

sunYi

hmm, sda sekian lma rsaY x dgr brita tentang admin 1 dan admin3,msing2 busy ngan keje masing2...terasa rndu plak saat ni,,ari ni tade apa2 yg menarik dalam entri kali ini,cuma ingin b'kongsi sikit tentang aktiviti arini..
<!-- more -->

di petang ari ni plak,dgr lagu2 jer tuk hlgkn boring,pas2 kejap lagi nk men lompat2 guna skipping tuk kuruskn badan..@_@..sambil2 tu buka2 jgk pesbuk menziarah teman2 dalam laman sosial tu,lama x buka sdar-sedar je ada dah kawan akue yg dah kawen..hah congratz la tuk dia..b'ckap psal kawen ni skrg wang hantaran suma dh naik2 seiring dengan kenaikan harga barang ye, sini aku ada list downkn harga2  wang hantaran tuk kalian2 prepare..^_-



PMR-SPM=RM7000-RM10,000
DIPLOMA=RM10,000-RM15,000
FIRST DEGREE=RM15,000-RM25,000
MASTER=RM25,000-RM30,000
PHD/DBA=RM30,000-RM40,000
sumber dari bernama



















No comments:

Post a Comment

Comment Back!
Grab a Graphic from pYzam.com


Popular Posts-->anDa mungKin juGa berMinat

There was an error in this gadget