Monday, 16 April 2012

saYa seDang beRmaLas-maLasan


alooo..pa kabo anda sume..shat ka?sy d cni sehat2 shj,bkn shj sehat ttpi tlebey shat neh..hee..
ari ni juz nk share ckit la story tym prktikal ni..Lately,sy sgt bz dgn keja2 kt cni,smpi tak menang tangan lah kta org,dgn urusan mengenai BR1M,mna dgn org kampung yg x pndi fham..fuh,sabo jelah..tapi apa pn sy epi,suka,seronok coz ni mmg pengalaman yg membuatkn aku lebih mature lh sgt,pas2 mulut ni pn boleh2 lh jgk bau longkangnya dah..huhuhu..saya memohon maaf klu ada slh silap yep,al-maklum aja lh manusia kn,,kn,,kn,,:P..
ni a little lg psal sy stakat ni,sy mohon doa kalian yep,sy dpat intrview tuk kumpln bank 25 april ni..sgt excited jgk lh,tu pegawai ckap,pemohon untuk jwtn unit manager tu sdh melebihi 3000 lbih org,juz imagine,hnya 100 org shj yg akn disenarai pndek kn,alhamdulillah sy tergolong dlm 100 org tu..doakn sy ya kwn2..doa kmu kmu amat berharga tuk saya..ngee ^_____^
owh ya,kalian2 suma msti tertanya2 kn mna pegi nya admin 1 dan admin 3 kn,,sunyi sepi shj mereka neh..hurm,,nti sy story mengenai mereka yep..berminat x???hohoho

No comments:

Post a Comment

Comment Back!
Grab a Graphic from pYzam.com


Popular Posts-->anDa mungKin juGa berMinat

There was an error in this gadget